Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка

Захист практики у умовах дистанційного навчання

Захист практики у умовах дистанційного навчання

24 квітня 2020 року відбулася в онлайн-режимі на платформі Zoom звітна конференція з технологічної практики для студентів ІІІ курсу Sr1-B17 (31), Sz1-B17 (32) групи спеціальностей 231 Соціальна робота та 232 Соціальне забезпечення.

Робота в умовах карантину – це нова практика для кожного з нас. Дистанційна освіта – це можливість не лише навчатися та отримувати необхідні знання віддалено від закладу освіти, а й звітувати про результати практичної підготовки використовуючи необхідні технічні засоби, що власне і спробували зробити студенти на чолі із завідувачем кафедри – кандидатом педагогічних наук, доцентом – Мельник Л.П. та керівником практики – кандидатом психологічних наук, доцентом – Мельник Ж.В.

Практика мала на меті практичне ознайомлення з методами та технологіями соціальної роботи, а саме: установами соціального обслуговування, органами керування соціального захисту, клієнтами соціальних служб й їхніми потребами, методиками й технологіями задоволення цих потреб.

Базами практики для студентів виступили Кам’янець-Подільський міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Служба у справах дітей Виконавчого комітету Кам’янець-Подільської міської ради Хмельницької області, Департамент соціального захисту населення Виконавчого комітету Кам’янець-Подільської міської ради Хмельницької області та Кам’янець-Подільський міський центр зайнятості.

                         

Коментарі закрито.