Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка

Підведення підсумків волонтерської практики

Підведення підсумків волонтерської практики

28.05.2020 р. відбулось представлення звітніх матеріалів навчальної волонтерської безвідривної практики студентами Sr1-B18 та Sz1-B18 груп спеціальностей 231 Соціальна робота та 232 Соціальне забезпечення.

Організація та проведення навчальної волонтерської безвідривної практики мала наступні терміни проходження:

– з 20.01.2020 р. по 13.03.2020 р. навчальна волонтерська безвідривна практика проходила на базі Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді;

– з 16.03.2020 р. по 25.05.2020 р. у зв’язку із настанням загальнонаціонального карантину – дистанційно в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка на кафедрі соціальної педагогіки і соціальної роботи з використанням мобільних додатків Viber, Skype, Zoom, корпоративної електронної пошти.

Слід відмітити, що у роботі підсумкової конференції прийняла участь фахівець із соціальної роботи відділу соціальної роботи КПМЦСССДМ (зокрема, керівник практики від Центру) – Коробчук Людмила Василівна; завідувач кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи – Мельник Людмила Пилипівна (зокрема, керівник практики від ЗВО); факультетський керівник практики (зокрема, керівник практики від ЗВО) – Мельник Жанна Василівна; заступник декана з виховної роботи, наставник академічних Sr1-B18 та Sz1-B18 груп – Гевчук Наталя Сергіївна; провідний фахівець навчального відділу – Кукул Віра Орестівна; студенти.

Студенти мали змогу порівняти характер протікання безвідривної практики в умовах роботи на базі Центру та характер дистанційної форми її проходження. Що з цього вийшло можна побачити у створеній презентації на тему: «Я і волонтерство» за результатами проходження практики, а також у відео-сюжеті в інтерпретації студентів на тему: “Наша перша, особлива, навчальна волонтерська безвідривна практика – очима студентів”))

Коментарі закрито.