Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка

Участь викладачів кафедри у відкритті Центру психосоціальної допомоги

Участь викладачів кафедри у відкритті Центру психосоціальної допомоги

31 січня на запрошення колег-партнерів Кам’янець- Подільського Товариства Червоного Хреста України завідувач кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи Тетяна Опалюк і науково-педагогічні працівники кафедри: Олена Данилюк, Жанна Мельник, Наталія Гевчук взяли участь у відкритті сьомого Центру психосоціальної допомоги в Україні.

Заступник голови Кам’янець-Подільського міської організації ТЧХУ Юлія Побережна наголосила на тому, що Центр  відкрито з метою турботи про психічне здоров’я мешканців Кам’янець-Подільської громади. У закладі відбуватимуться заходи, спрямовані на підвищення стійкості, зниження рівня стресу, зняття емоційної напруги як дітей, так і дорослих. Волонтери психосоціальної допомоги проводитимуть: заняття з елементами творчості, рекреаційні заходи, активні ігри, сімейні заходи, спрямовані на покращення взаємодії та підтримки між всіма членами родини, заняття та психоедукаційні сесії для дорослих.

Також, у Центрі  відбуватимуться зустрічі й тренінги для волонтерів і працівників Товариства, оскільки турбота про членів команди – є невід’ємною частиною діяльності Товариства Червоного Хреста України.

Центр працюватиме з понеділка по п’ятницю  з 10.00 до 18.00 за адресою м. Кам’янець- Подільський, вул. Івана Огієнка, 10А.

Попереду нові виклики та реалізація запланованих  завдань в умовах сьогодення.

Наснаги колегам до нових звершень!

Коментарі закрито.