Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка

Свято останнього дзвоника

Свято останнього дзвоника

16 травня 2019 року на факультеті корекційної та соціальної педагогіки і психології уже стало доброю традицією у всесвітній День вишиванки відзначати Свято останнього дзвоника. Це свято – завжди урочисте, радісне й водночас сумне і хвилююче як для випускників, так і для викладачів.
Студенти академгруп Sp1-B15 (наставник групи – Ж.В. Мельник) та Sd1-B15 (наставник групи – Т.Л. Опалюк) сказали багато приємних, зворушливих і теплих слів як своїй молодій зміні, так і викладачам факультету. Як завжди, це було щиро, зворушливо, цікаво та різнобарвно. Присутні із захопленням поринули у світ музики, танцю черлідерів HeldFox, гумористів команд “NONAME”, “Star House” радіючи талантам нашим студентів та запрошених гостей. На згадку випускники-бакалаври подарували академнаставникам та викладачам медалі, книгу спогадів, представили відеопрезентації своїх студентських буднів та власне самі отримали дипломи, правда, поки що – не дуже справжні)!
З вітальним словом до випускників звернувся декан факультету – В.І. Співак, який побажав випускникам творчих злетів, значних професійних досягнень та легкого життєвого шляху.
Попереду у випускників державні екзамени. Тож бажаємо їм успіхів у всіх починаннях!

Коментарі закрито.