Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка

Стажерська практика в умовах карантину: підсумок

Стажерська практика в умовах карантину: підсумок

29.05.2020р. відбулася онлайн-зустріч з проведення звітної конференції щодо проходження студентами Sr1-B16 та Sz1-B16 груп спеціальностей Соціальна робота та Соціальне забезпечення ІІ етапу виробничої практики за назвою «Стажерська».

Організація та проведення ІІ етапу виробничої практики «Стажерська» мала наступні терміни проходження: з 04.05.2020р. по 29.05.2020р. (упродовж 4-х тижнів). У зв’язку із настанням загальнонаціонального карантину практика здійснювалася дистанційно в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка на кафедрі соціальної педагогіки і соціальної роботи з використанням мобільних додатків Viber, Skype, Zoom, корпоративної електронної пошти.

Керівниками практики призначено викладачів кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи, а саме: Співака В.І., Мельник Л.П., Мельник Ж.В., Опалюк Т.Л.

Слід відмітити, що у роботі підсумкової конференції прийняла участь завідувач практики університету Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка – Римар Людмила Михайлівна, яка висловила своє бачення щодо позитивних аспектів, труднощів, проблем, які характерні для дистанційної форми проходження практики та пропозиції щодо вдосконалення її організації та проведення.

P.S. Керівники практики вдячні студентам за нетрадиційне бачення щодо дистанційної форми проходження виробничої практики «Стажерська».

Запрошуємо студентів до вступу у Магістратуру за спеціальністю 232 Соціальне забезпечення, де види практичної підготовки та їх проходження є не менш цікавими у набутті професійних навичок!

Коментарі закрито.