Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка

Від мрії – до дії. Керівник методичного об’єднання соціальних педагогів закладів загальної середньої освіти міста Кам’янця-Подільського Куриця Світлана

Від мрії – до дії. Керівник методичного об’єднання соціальних педагогів закладів загальної середньої освіти міста Кам’янця-Подільського Куриця Світлана

Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка розпочинає рубрику «ВІД МРІЇ ДО ДІЇ».
Знайомтесь з професійними історіями наших випускників.
Сьогодні гість рубрики – керівник методичного об’єднання соціальних педагогів закладів загальної середньої освіти міста Кам’янця-Подільського, Куриця Світлана Володимирівна.
Куриця Світлана Володимирівна у 2007 році закінчила Кам’янець-Подільський державний університет, за спеціальністю «Соціальна педагогіка», кваліфікація соціальний педагог, практичний психолог в закладах освіти.
З 2007 року по 2014 роки працювала практичним психологом та соціальним педагогом в закладах освіти міста.
З 2015 займає посаду керівника методичного об’єднання соціальних педагогів закладів загальної середньої освіти, міста Кам’янця-Подільського.
Позитивні результати кропіткої та відданої праці щоразу підтверджують правильний вибір професії, та надихають на активне виконання нелегкої, але такої необхідної і затребуваної місії соціального педагога. Ті професійні риси, які сьогодні допомагають ефективно працювати і реалізовуватись як фахівцю, Світлана Володимирівна формувала в стінах факультету корекційної та соціальної педагогіки і психології. Викладачі кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, на протязі п’яти років навчання, невтомно передавали свій неоціненний досвід. І навіть сьогодні, через роки після закінчення навчання, Світлана Володимирівна продовжує підтримувати зв’язок з кафедрою, ділитись тепер вже своїм досвідом, аналізувати та вирішувати разом з науково-педагогічними працівникам актуальні проблеми соціальної сфери, розвивати та актуалізувати освітні програми за якими здійснюється підготовка фахівців.
Коментарі закрито.