Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка

НОВИЙ СЕМЕСТР РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ З ПРАКТИКИ

НОВИЙ СЕМЕСТР РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ З ПРАКТИКИ

18 січня 2021 року відбулися настановні онлайн-конференції щодо організації та проведення:

– виробничої практики в закладах соціального захисту для студентів галузі знань 23 Соціальна робота спеціальності 231 Соціальна робота за освітньою програмою Соціальна робота (Sr1-B18 групи), терміни проходження – з 18.01.2021 р. по 12.02.2021 р.;

– виробничої стажерської практики за фахом для студентів галузі знань 23 Соціальна робота спеціальності 232 Соціальне забезпечення за освітньою програмою Соціальна допомога (Sz1-B18 групи), терміни проходження – з 18.01.2021 р. по 12.02.2021 р.;

– навчальної волонтерської безвідривної практики для студентів галузі знань 23 Соціальна робота спеціальності 232 Соціальне забезпечення за освітньою програмою Соціальна допомога (Sz1-B19 групи), терміни проходження – з 18.01.2021 р. по 21.05.2021 р.

Практика буде здійснюватися дистанційно з використанням мобільних додатків Viber, Zoom, створеної сторінки з означених видів практик на платформі модульного об’єктно-орієнтованого динамічного навчального середовища MOODLE.

Базою для проходження практики виступить кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Присутніми на онлайн-конференції були: завідувач кафедри, факультетський керівник практики, керівники практики, методист з практики, студенти, а також, незмінні партнери кафедри – стейкхолдери (роботодавці) – Еліна Ковтун (директор Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді), які зацікавлені у якісній підготовці компетентних фахівців та завжди готові надавати пропозиції щодо покращення якості практичної підготовки здобувачів вищої освіти та необхідних компетенцій для опанування інноваціями в технологіях та наукових розробках.

В ході роботи настановної конференції було обговорено основні питання щодо алгоритму виконання та контролю завдань здобувачами вищої освіти, обумовлено використання керівниками практик дорадництва – щотижневого спілкування керівників практики від закладу вищої освіти зі студентами щодо перебігу проходження їхньої практики, визначено процедуру підведення підсумків проходження зазначених видів практик.

Вдалого старту та відмінних результатів усім нам!

Коментарі закрито.