Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка

ЗУСТРІЧ У МІСЬКОМУ ЦСССДМ

ЗУСТРІЧ У МІСЬКОМУ ЦСССДМ

19.02.2021 р. відбулася ознайомча зустріч з Кам’янець-Подільським міським Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для студентів Sp1-B20 та Sz1-B20 груп спеціальностей 231 Соціальна робота та 232 Соціальне забезпечення.

Мета зустрічі полягала у вивченні досвіду діяльності та специфіки роботи Центру по залученню волонтерів і реалізації соціальних програм за їх участю. Цікавий екскурс зі жвавим обговоренням запропонувала студентам – фахівець із соціальної роботи відділу соціальної роботи ЦСССДМ – Людмила Коробчук.

Передумовою для ознайомчої зустрічі з Центром стало вивчення студентами навчальної дисципліни – Організація волонтерської діяльності в соціальній сфері.

Такі лекторії є сталою практикою впродовж тривалого періоду, що проводяться в рамках вдосконалення та поглиблення співробітництва між Кам’янець-Подільським міським Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (стейкхолдерами) та кафедрою соціальної педагогіки і соціальної роботи шляхом реалізації довгострокової програми співпраці «Практична підготовка майбутніх фахівців соціальної сфери для подальшого здійснення професійної та волонтерської діяльності».

Вдячні колегам за можливість співпрацювати, обмінюватися досвідом та бути корисними у професійній підготовці майбутніх фахівців соціальної сфери, що робить їх конкурентно здатними на ринку праці.

 

Коментарі закрито.