Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка

Конференція за підсумками виробничої практики в закладах соціального захисту

Конференція за підсумками виробничої практики в закладах соціального захисту

 

19.02.2021р. відбулися звітні конференції щодо проходження виробничої практики в закладах соціального захисту для студентів спеціальності 231 Соціальна робота за освітньою програмою Соціальна робота (Sr1-B18 групи) та виробничої стажерської практики за фахом для студентів галузі знань 23 Соціальна робота спеціальності 232 Соціальне забезпечення за освітньою програмою Соціальна допомога (Sz1-B18 групи) в умовах дистанційного навчання на кафедрі соціальної педагогіки і соціальної роботи КПНУ імені Івана Огієнка.

Організація та проведення означених видів практик мала наступні терміни проходження:
з 18.01.2021р. по 12.02.2021р. (упродовж 4-х тижнів).
У роботі підсумкової конференції прийняли участь в.о. завідувач кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи – Тетяна Опалюк, керівники практики від закладу вищої освіти – Людмила Мельник, Віталій Співак, Жанна Мельник, Олена Данилюк та здобувачі вищої освіти.
В ході виконання завдань практик здобувачі вищої освіти закріпили, поглибили та систематизували теоретичні знання й практичні уміння щодо організації та функціонування установ та закладів системи соціального захисту, соціального забезпечення та обслуговування, оволоділи фаховими (спеціальними) компетентностями.
Завдання практики студентами виконано в повному обсязі та підвантажено на платформу модульного об’єктно-орієнтованого динамічного навчального середовища MOODLE. Керівниками практики подано результати та внесено їх у протоколи захисту практик, головами комісії по захисту практик складено схеми звітів керівників практик від кафедри.
Підсумки практик обговорено на засіданні кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи.
Коментарі закрито.