Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка

ПРОДОВЖУЄТЬСЯ НАВЧАННЯ НАШИХ ВОЛОНТЕРІВ

ПРОДОВЖУЄТЬСЯ НАВЧАННЯ НАШИХ ВОЛОНТЕРІВ

25 лютого 2021 р. здобувачі вищої освіти, слухачі Школи волонтерів ЦСССДМ спеціальності Соціальне забезпечення – Д. Базилюк, Ю. Бандолько, К. Корман взяли участь у робочій зустрічі спеціалістів Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор Еліна Ковтун) із директором Інклюзивно-ресурсного центру – Ларисою Ільніцькою.

Директор ІРЦ  ознайомила присутніх із діяльністю закладу та послугами, які можуть отримувати діти з особливими освітніми потребами. Також під час зустрічі було визначено шляхи подальшої співпраці обох центрів. З дозволу організаторів на заході були присутні слухачі «Школи волонтерів» Центру соціальних служб – студенти Кам’янець-Подільського національного університету ім. Івана Огієнка, що навчаються за спеціальностями «Соціальна робота» та «Соціальна допомога». Адже одна з функцій волонтерів соціальної роботи полягає у розповсюдженні серед однолітків соціально-корисної інформації, яку вони отримують «з перших рук» від досвідчених спеціалістів.

Вдячні організаторам зустрічі – директору Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді – Е.В. Ковтун, директору Інклюзивно-ресурсного центру – Л.В. Ільницькій за можливість приймати участь у робочій зустрічі, залучення студентів до дискусії, обговорення важливих питань, що стосуються роботи з особами з особливими освітніми потребами.

Коментарі закрито.