Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка

Співпраця зі стейкголдерами

Співпраця зі стейкголдерами

27.10.22 р. відбулися робочі зустрічі науково-педагогічних працівників кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи зі стейкголдерами, директором Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді – Еліною Ковтун, заступником директора, начальником відділу соціальної роботи – Наталією Гомілко, директором Департаменту соціального захисту населення Кам’янець-Подільської міської ради – Вікторією Настиною, щодо моніторингу обговорення освітньої програми Соціальна допомога, питань практичної підготовки здобувачів вищої освіти, графіку та робочих програм проходження навчальних та виробничих практик, плану проведення спільних заходів.

Наступним етапом подальшої роботи стане проходження стейкхолдерами “Анкети роботодавців” з метою обговорення та врахування рекомендацій з їх боку.
Вдячні нашим незмінним партнерам/ стейкхолдерам, що навіть у теперішній, нелегкий час Ви, не залишаєте осторонь фронт освітнього процесу та надаєте потрібні настанови, влучні рекомендації для вдосконалення ОП Соціальна допомога та її реалізації
Коментарі закрито.