Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка

Бінарне заняття з освітнього компонента «Організація волонтерської діяльності в соціальній сфері»

Бінарне заняття з освітнього компонента «Організація волонтерської діяльності в соціальній сфері»

11 жовтня 2023 р. за участю стейкхолдера (роботодавця) – Наталія Пасатюк-Семенюк, фахівця з організації та розвитку волонтерства Кам’янець-Подільської міської організації Товариства Червоного Хреста України проведено бінарне заняття з освітнього компонента «Організація волонтерської діяльності в соціальній сфері» з теми: «Мережа громадських організацій в Україні» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 231 Соціальна робота/232 Соціальне забезпеченняКафедра соціальної роботи КПНУ імені Івана Огієнка.
Питання, які були розглянуті:
✔️історія, структура, принципи виникнення Міжнародного Руху;
✔️символіка Міжнародного Руху та правила її використання;
✔️логотип, емблема, стратегія, діяльність та види допомоги Червоного Хреста України;
✔️членство, керівні органи та волонтерство у Червоному Хресті.
Зокрема, здобувачі вищої освіти дізналися про проєкт «Психосоціальна підтримка населення», який реалізується за підтримки Danish Red Cross in Ukraine/Данський Червоний Хрест.
Максим Паладійчук – лідер волонтерів, фасилітатор міської організації ТЧХУ розповів здобувачам вищої освіти про навчальні сесії «Life Skills”, “Sprint” та ін., які проводяться за його участі та спрямовані на формування у молоді вмінь реагувати на виклики громади в умовах сьогодення.
Вдячні пані Наталії, пану Максиму та керівництву міської організації ТЧХУ за можливість проведення бінарного заняття на базі Центру психосоціальної підтримки та співпрацю.
Коментарі закрито.