Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка

Гостьова лекція з теми: Особливості діяльності Центру соціально-психологічної реабілітації в Камʼянець-Подільській територіальній громаді

Гостьова лекція з теми: Особливості діяльності Центру соціально-психологічної реабілітації в Камʼянець-Подільській територіальній громаді

18 жовтня 2023 р. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 1-4 курсів спеціальностей 231 Соціальна робота/232 Соціальне забезпечення Кафедра соціальної роботи КПНУ імені Івана Огієнка відбулася відкрита гостьова лекція з теми: Особливості діяльності Центру соціально-психологічної реабілітації в Камʼянець-Подільській територіальній громаді (Благодійний Фонд «SOS Штаб Громадянської Оборони»), яку провели лектори: Світлана ГУМІНСЬКА – керівник психосоціального центру БО «Благодійний Фонд «SOS Штаб Громадянської Оборони», координатор проєкту «Діти війни» та Ганна ДУБОВСЬКА – керівник проєктів «SOS Жінки» та «SOS турбота 60+».

Штаб Громадської Оборони – допомога населенню під час війни.
Одне із завдань Благодійного Фонду на сьогодні – прийняти якомога більше дітей з прифронтових та деокупованих територій у нашому місті, де діти мають змогу пройти психологічну реабілітацію та оздоровлення. Це і волонтерська діяльність, і реалізація проєктів для жінок ВПО, людей похилого віку і т.ін.
Конструктивний діалог науково-педагогічних працівників, здобувачів вищої світи та лекторів спонукав до ряду запитань щодо діяльності Благодійного Фонду.
Вдячні, стейкхолдерам Кафедри пані Світлані та пані Ганні за сприяння у проведенні гостьової лекції.
Коментарі закрито.