Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка

Студенти продовжують брати участь в акції «16 днів проти насильства»

Студенти продовжують брати участь в акції «16 днів проти насильства»

01.12.2023 спеціалісти міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, департаменту соціального захисту Кам’янець-Подільської міської ради, Кам’янець-Подільського районного управління поліції  провели вуличну кампанію з питань протидії домашньому та ґендерно-зумовленому насильству в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» у Європейському сквері.

З мешканцями громади спілкувались волонтери Центру соціальних служб для сімʼї дітей та молоді , працівники Мобільної бригади соціально-психологічної допомоги та працівники поліції. Кожен охочий отримав матеріали з контактами організацій дотичних до протидії домашньому насильству, інформаційні буклети та презенти в рамках акції.
Здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти – Владислав БОНЦЮ, Олег СІВАК та другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 232 Соціальне забезпечення – Андрій НАЗАРЧУК під патронатом міського Центру соціальних служб для сімʼї, дітей та молоді підтримують ініціативу у проведенні щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».
Коментарі закрито.