Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка

Участь кафедралів та студентів у Ярмарці вакансій

Участь кафедралів та студентів у Ярмарці вакансій

Кафедра соціальної роботи вдячна Камʼянець-Подільській філії Хмельницького обласного центру зайнятості та її спікерам за запрошення прийняти участь у Ярмарці вакансій організованій БФ ГО «Посмішка ЮА».

21 лютого 2024 року представники Кам’янець-Подільської філії Хмельницького ОЦЗ взяли активну участь у Ярмарку вакансій, організовану БФ ГО “Посмішка ЮА”. Директор філії Аліна Слободян презентувала послуги служби зайнятості та звернула увагу присутніх на активні програми зайнятості для населення.
Заступник начальника відділу кар’єрного консультування Віктор Віннічук ознайомив учасників заходу з особливостями отримання мікрогрантів на створення і розвиток власного бізнесу та розповів про можливість отримання ваучера на навчання.
Психолог філії Наталія Ільєва провела майстер-клас “Складаємо власне портфоліо для ефективного пошуку роботи” та тренінг-інтенсив “Робота в команді як запорука успішної кар’єри”.
На заході були присутні роботодавці міста, з якими могли поспілкуватися шукачі роботи, випускники навчальних закладів та дізнатися про їхні вакансії, обговорити вимоги до претендента на робоче місце й отримати важливі контакти для майбутніх кар’єрних можливостей.
Коментарі закрито.