Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка

Еразмус-зустріч зі здобувачами спеціальностей 231 Соціально-психологічна реабілітація та 232 Соціальне забезпечення

Еразмус-зустріч зі здобувачами спеціальностей 231 Соціально-психологічна реабілітація та 232 Соціальне забезпечення

Університет Огієнка співпрацює з університетами Польщі, Словаччини, Італії, Словенії та Литви в межах Програми ЄС Еразмус+. Серед нових партнерів – Факультет соціальної роботи Університету Любляни (Словенія). Відповідно до міжінституційної угоди, двоє здобувачів вищої освіти спеціальностей 231 Соціально-психологічна реабілітація та 232 Соціальне забезпечення мають можливість стати учасниками міжнародної академічної мобільності у формі навчання в Люблянському університеті впродовж першого семестру 2024-2025 н.р.
26 квітня 2024 р. було оголошено конкурс на участь у Програмі ЄС Еразмус+.
Зі здобувачами вищої освіти спеціальностей 231 Соціально-психологічна реабілітація та 232 Соціальне забезпечення було організовано зустріч, на якій провідні фахівці відділу міжнародних зв’язків Олександра Шамаріна та Віта Коновальчук, розповіли про Програму ЄС Еразмус+: основні етапи реалізації академічної мобільності, необхідні документи, особливості навчання та організації побуту за кордоном.

Учасники зустрічі переглянули відеовідгук студентів, які вже завершили навчання за Програмою ЄС Еразмус+, а також отримали цінні поради.
Тримаємо міжнародний стрій задля Перемоги!

Коментарі закрито.