Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка

День Фахівця Соціальної Сфери

День Фахівця Соціальної Сфери

6 листопада 2019 р. до дня Фахівця соціальної сфери, першокурсниками-соціальними працівниками проведено Безпрограшну благодійну лотерею!

Колектив кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи висловлює подяку за фінансову підтримку заходу декану факультету Співаку В.І. та надані, для розіграшу, призи (навушники, ліхтарики, mp3player) магазину 911, відділу комп’ютерної техніки (Олександр Гевчук).

Всього було зібрано 1210 грн. Усі кошти будуть використані для закупівлі подарунків дітям із неблагополучних сімей до Дня святого Миколая!

 

 

Бути волонтером – це важлива і відповідальна місія. Хоч раз побувавши в ролі волонтера, дуже важко відмовитися в подальшому від цього заняття. Це стає для людей способом життя.

У час, коли наша країна перебуває у надскладній ситуації, коли порушено територіальну цілісність, підірвано економіку, а серед простих людей панує нерозуміння, саме Ваша активна громадська позиція, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє. Адже єднання – це запорука успіху.

Волонтери не вміють бути байдужими і не чекають винагород за свої вчинки. Але, сьогодні, 5 грудня 2019 р., з нагоди Міжнародного дня волонтера уже стало традицією у стінах Міської мерії дякувати їм за їхню активну громадську позицію, підтримку наших військових, небайдужість до чужої біди. Подяки кам’янецьким волонтерам передав секретар міської ради Дмитро Васильянов. І знову, наші студенти – Марія Дробот, Зіневич Вікторія, Власова Аліна, Граничко Ірина, Заплітна Любов, Рєзнік Валерія, Суботіна Вікторія, Яцюк Наталія та Козярська Яна посідають почесне місце у цьому заході, адже вони завжди готові до участі у добровільній діяльності!

Після урочистих заходів у Міській раді наші колеги з Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді від якого наші студенти і виступають у ролі волонтерів запросив їх на неофіційну частину свята та вручив волонтерам записники на знак вдячності за їхню підтримку та бажання допомогти!

Коментарі закрито.